What is double up betting? Guide on how to play double up bets from A to Z

What is double up betting? Guide on how to play double up bets from A to Z

In online football betting, each player often applies many different betting strategies. However, the double up vip football tips method is always a safe choice favored by many.
So what is double up betting? Let's explore with Wintips in the article below.

Guide on how to bet using the double up betting method from A to Z
Double up betting is a form of betting calculated according to specific principles. In English, this type of betting is called Martingale betting. It's a betting strategy that maximizes profits for players, dating back to the 18th century in France.
Basically, double up betting heavily depends on the capital you have. It follows the following rule:
If the first bet loses, the next bet doubles the stake. In the second bet, we have two scenarios:
If the second bet wins, the third bet returns to the initial stake (first bet).
Conversely, if the second bet loses, the third bet must double the stake compared to the second bet.
The loop of the double up betting continues according to the above rule. If you are a football bettor and like long-term investment in betting, then double up betting is a suitable choice for you. Because the amount you bet with double up betting depends heavily on the outcome of the previous bet.
In particular, the double up betting method is also applied to many other types of betting. Its effectiveness has been proven over time. Most experienced players are very familiar with this type of betting.
Should you choose the double up betting method or not?
If you want to apply the double up betting method, you need to consider it carefully. Because this betting method can bring you a lot of profit. However, if your betting wallet does not meet the betting plan, failure is very likely.
Furthermore, if the match result you choose does not go as expected, you may have to continuously increase the betting amount. Those who are financially weak or have insufficient budgets to apply the double up betting method should choose a safer alternative.
On the other hand, if you have experience in analyzing matches and fully understand all betting odds, there's no reason to abandon the double up betting method.
After applying the double up betting rules for a while, you will find this method very effective. Because it always ensures that the profit source brings back never suffers losses.
Based on a recent survey of football bettors, the majority here prefer to bet on football matches based on the double up betting rule. Even though there are many other betting methods, double up betting is still considered the best choice for those passionate about online football betting.
Therefore, you need to clearly define your thoughts before placing bets on football matches using the double up betting method.
Файл "https://img.freepik.com/free-vector/sport-landing-page-template_52683-28743.jpg" не найден!

Watch now: free vip betting tips telegram

Key Considerations When Using the Martingale Betting Strategy
Properly distributing the amount of money for each bet is always crucial. Mismanagement of your betting budget can lead to significant losses if risks materialize. Therefore, if you've chosen the Martingale betting method in football, pay attention to the following:
Choose an appropriate initial bet amount to avoid excessively high stakes. Determine how much you can afford within your budget and calculate the maximum Martingale bet for each session. If your initial stake is too high, subsequent doubled bets (x2) can escalate quickly. Be cautious about this.
Maintain a relaxed mindset during the Martingale betting process. Even in losses, don't be discouraged because football betting outcomes are unpredictable and depend heavily on match developments.
Experiencing a losing streak is possible. However, winnings can fully recover previous losses. Therefore, select matches carefully for betting.
Persistence is key. Many rush to change their bets due to impatience. Stick to your Martingale strategy once decided, betting until you win and avoiding mid-game changes.
Choose reputable bookmakers for Martingale betting. Reliable platforms enhance the effectiveness of this strategy. When you win using this method, reputable bookmakers ensure full and timely payment of your winnings.

Conclusion:
Overall, the Martingale betting strategy remains a safe choice for those interested in long-term betting. Hopefully, this betting tips sites sharing helps you understand what Martingale betting entails. If you decide to engage in football betting, choose reputable bookmakers for success.
Медаль
Adım Elçin, 42 yaşım var. Deyirlər ki, professional oyunçu? Bəli, deyə bilərsiniz. Mənim üçün kazino bir iş yeridir. Ofis yox, kompüter masası, bezdirici müdir yox, sadəcə mən, statistika və rəqəmlər. Beş ildir ki, bu işlə məşğulam. Heç vaxt “şans” sözünə inanmıram. Şans deyilən şey tənbəllər üçündür. Professional üçün hesablama var, riyaziyyat var, soyuq qan var. Yadımdadır, ilk dəfə böyük uduşu qazandığım zaman əllərim titrəmişdi, amma bu gün... bu gün mən sadəcə işimi görürəm. Ən çox işlədiyim platformalardan biri də mostbet futbol bölməsidir. Burda mənim üçün əsas olan mərc növləri var, çünki futbol cansıxıcı bir oyun deyil, qaydaları əzbər bildiyim bir sahədir.

Hər şey təsadüfən başlamadı. Əvvəllər mən avtomobil satıcısı idim. Yaxşı pul qazanırdım, amma 2019-cu ildə bazar çökdü. İşsiz qaldım. Evdə üç uşaq, kredit. Dostum İlqar dedi: “Gəl, mərc oyna”. İlk vaxtlar həvəskar kimi başladım, uddum da, uduzdum da. Amma sonra anladım ki, bu işdə emosiyalara yer yoxdur. Özümü məcbur etdim oturdum, ayırdım ki, bu statistika elmidir. Hər gün səhər 9-da kompüterin arxasında olurdum. Avropanın ikinci liqalarını, Asiyanın gecə matçlarını izləyirdim. İnsanlar mənə gülürdü: “Sən hələ də həmin işsizsən?” Mən susurdum, çünki onlar mənim planımı bilmirdilər. 2020-ci ilin qışı idi. Hava çox soyuq idi, evdə qazımız daim kəsilirdi. Amma mənim otağımda bir istilik var idi: ekranın parıltısı və soyuq hesablamalar.

Həmin gecə yadımdadır. Çempionlar Liqası, “Real” – “Man Siti”. Bütün ekspertlar “Real”ın qazanacağını deyirdi. Amma mənim statistikam başqa deyirdi. Guardiolanın komandaları həmişə ikinci hissədə fiziki üstünlük qurur. Mən uzun müddət analiz etdim. Klassik mərclər mənim üçün maraqlı deyil. Mən futbolda ən çox “fərdi oyunçu statistikası”na baxıram. Mostbet futbol səhifəsində açdım, xətləri araşdırdım. Orada o qədər dərin bazar var ki, adi adam başını itirər. Mən isə baxdım və gördüm ki, “hər hissədə 2+ korner” əmsalı çox şişirdilib. Bir az gözlədim. Matç başladı. İlk 10 dəqiqə heç nə etmədim, sadəcə izlədim. Oyunçuların hərəkətini, taktikanı. 15-ci dəqiqədə mən bildim ki, bu gecə mənim gecəmdir.

Vurduğum mərc sadə idi: hər hissədə “Man Siti”nin ən azı 3 korner vurması, və hər hissədə sarı vərəqə olacağı. İlk baxışda riskli görünür. Amma mən Guardiolanın oyunçularını əl kimi bilirəm. Onlar cinahdan basırlar, müdafiəçilər tez yorulur. Həmin gecə əlimdə cəmi 500 manat var idi. Bu, mənim son pulum idi. Əgər uduzsam, növbəti həftə nə yemək, nə də internet pulum qalmayacaqdı. Amma professional oyunçu qorxunu kənara qoyur. Mən o pulu 10 hissəyə böldüm. Hər hissədən 50 manat. İlk 45 dəqiqə sakit keçdi. 3 korner oldu, sarı vərəqə də oldu. Qazandım. Amma məni maraqlandıran tək qazanc deyildi. Mənə lazım idi ki, matçın sonuna qədər sistem işləsin.

İkinci hissə. “Siti” hücuma keçdi. 55-ci dəqiqədə korner. 63-cü dəqiqədə ikinci korner. 70-ci dəqiqədə üçüncü korner. Sarı vərəqə artıq 48-ci dəqiqədə gəlmişdi. Mən ekrana baxdım, ürəyim bir dəqiqəlik sürətlə döyündü, amma sonra özümə dedim: “Sakit ol, bu işdir, işdir”. Hakim fit çaldı. Matç bitdi. Mən 10 mərcdən 8-ni udmuşdum. Ümumilikdə, 500 manatı 4500 manat etmişdim. O gecə yatmadım. Qazandığım pulu çıxartdım, bir hissəsini banka qoydum, bir hissəsini yeni strategiyalar üçün ayırdım. Həmin gündən sonra mən işsiz deyildim. Mən professional idim.

İndi 4 ildir ki, bu işlə dolanıram. Hər gün eyni rejim: səhər idman, sonra analiz, axşam mərclər. Bəzən dostlarım deyir: “Ay Elçin, nə vaxta kimi bu ekranın arxasında qalacaqsan?” Mən gülürəm. Onlar başa düşmür ki, mənim üçün mostbet futbol sadəcə mərc saytı deyil, bu mənim maaş aldığım iş masamdır. Bəzi günlər olur ki, 3-4 matç dalbadal uduzuram. O anlarda soyuqqanlılığı qorumaq çətin olur. Ayağa qalxıram, pəncərəni açıram, dərin nəfəs alıram. Özümə deyirəm: “Bu gün itirsən, sabah geri qazanarsan, əsas odur ki, bankroll menecmentini pozma”.

Mən heç vaxt “böyük uduş”un dalınca düşməmişəm. Mənim üçün əsas sabitlikdir. Aylıq gəlirim orta hesabla 2000-3000 manat arası dəyişir. Bəzən 5000 olur, bəzən 1500. Amma heç vaxt mənfi ayla bağlamamışam. Çünki mən oynamıram, mən işləyirəm. Texniki analiz, xətt hərəkətləri, məşqçi dəyişiklikləri, oyunçuların forması – bütün bunlar mənim gündəlik qəzetimdir. Ən sevdiyim vaxt gecə yarısıdır. Ev sakitdir, uşaqlar yatıb, mən qəhvə dəmləyirəm, Braziliya çempionatını açıram. O an dünya mənə məxsus olur. Heç bir ofis, heç bir müdir, heç bir məhdudiyyət.

Keçən həftə bir maraqlı hadisə oldu. Bir gənc mənə mesaj yazdı. Dedi ki, “Sən professional oyunçusan, mənə üsul öyrət”. Mən soruşdum: “Sənin nə qədər pulun var?” Dedi: “500 manat, iddia edirəm qatlayacam”. Mən dedim: “Səhv edirsən. Əvvəl 500 manatı unut. 50 manat götür, 10 hissəyə böl, bir ay heç nə qazanmağa çalışma, sadəcə statistikaya bax. Bir ay ərzində heç bir duyğu olmadan mərc et. Əgər bacarsan, onda gəl”. O, mənə dedi ki, bu çox sərtdir. Mən dedim: “Professional oyunçu olmaq sərt olmaqdır. Burada sevinc yoxdur, kədər yoxdur. Sadəcə rəqəmlər var”. O, məni dinləmədi, 500 manatı bir gecədə uduzdu. Təəssüfləndim, amma təəccüblənmədim. Çünki hər kəs bu işin öhdəsindən gələ bilmir.

Bu gün səhər yenə mostbet futbol hesabımı açdım. Növbəti həftənin matçlarına baxıram. “Liverpul” – “Arsenal” oyununda müdafiə xəttində zədəlilər var. Mən artıq bilirəm hansı bazarı seçəcəyəm. Əllərim titrəmir, ürəyim döyünmür. Sadəcə siçanı klikləyirəm, mərcimi qoyuram və arxama söykənib qəhvəmi içirəm. Qonşular məni axşamlar küçədə görmür, deyirlər ki, “Elçin hardasa yaxşı iş tapıb”. Qoy elə bilsinlər. Mən isə bilirəm ki, bəzən ən böyük azadlıq ən böyük intizamın içində gizlənir. Kazino məndən nə qədər çox istəsə də, mən onun qaydalarını öz xeyrimə çevirirəm. Bu, döyüşdür, amma soyuq silahla. Və bu döyüşdə mən hələ də qalib gəlirəm.
В начало страницы 
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы писать на форуме, зарегистрируйтесь или авторизуйтесь.