Mostbet Aviator: Mənim üçün bu, sadəcə oyun deyil – işdir

Медаль
Həmişə deyirəm, əsl professional fərqini bilir. Mən təsadüfi adam deyiləm ki, axşamüstü bir az həyəcan axtarıb pul atım. Yox. Mənim üçün online kazino – ofis kimidi. Ora girəndə bilirəm nə istəyirəm. Və bu dəfə danışım sizə mostbet aviator ilə tanışlığımdan. Amma ilk günlərdəki kimi yox – əsl peşəkar gözü ilə.

Hər şey təxminən 8 ay əvvəl başladı. O vaxta kimi müxtəlif platformalarda slotlarla məşğul idim, ruletka da oynayırdım. Amma Aviator mənə elə gəldi ki, tamam fərqli mexanika var. Birinci baxışda sadə görünür: təyyarə uçur, əmsal artır, sən nə vaxt dayanacağını seçirsən. Amma bu sadəliyin altında riyazi gözləmə, psixologiya və ən əsası – dəmir iradə var. Mənə elə gəldi ki, burada qazanmaq olar. Və mən səhv etmədim.

İlk həftələrdə əlbəttə itkilər oldu. Hətta professional olsan belə, başlanğıcda hər şey qaydasında getmir. İlk iki gün ərzində təxminən 300 manat itirmişdim. Çünki mən də hamı kimi düşünürdüm ki, “bəlkə 50x gələr”. Düz deyim, hirs idi, peşmançılıq yox – çünki mən bilirəm, statistikaya söykənməsən, uduzursan. Mən o itkilərdən sonra sakitcə əyləşdim, 50 oyunun statistikasını çıxartdım, ortalama əmsalları hesabladım. Və başa düşdüm ki, mostbet aviator əslində proqnozlaşdırıla biləndir. İnsanlar səhv edəndə deyirlər “şanssız idim”. Yox. Sadəcə plan yox idi.

Mən öz taktikamı işlədim. Kiçik məbləğlə başlayırsan – 10-20 manat. Gözləyirsən əmsal 1.5-2.2 arasında olsun. Çıxırsan. Fasilə edirsən. Yenidən girirsən. Gündə maksimum 1 saat. Mən elə bilirəm, professional olmaq deməkdir: heç vaxt “çox qazandım” deyə oturmamaq. Dördüncü gün artıq mən itkilərimi qaytarmışdım. Altıncı gün isə əlavə 200 manat qazanmışdım. Amma ən maraqlısı onda oldu ki, bir gün 20 manatı 68-ə çatdırdım – o həyəcan, o adrenalin... Düz deyim, əl əsməyə başlayır. Professional olsan da, bu hissi sevirsən.

Xüsusilə yaddaşımdadır: bir axşam qar yağırdı, evdə tək idim. Yumşaq işıq, isti çay. Mən mostbet aviator -ı açdım. Bir neçə uduşdan sonra sistem mənə bir ritm vermişdi. 15 dəqiqə ərzində 4 dəfə ardıcıl uddum. Hər dəfə 1.8 – 2.0 arası. Hiss edirdim ki, təyyarə sanki mənə uyğunlaşır. Sağlam düşüncə ilə oynadığında, bu oyun sənə qarşı deyil – səninlə birgə hərəkət edir. Mən çox istədim risk edib “10x” gözləyim. Amma professional bunu etməz. Çıxdım. İki dəqiqə sonra həmin raundda təyyarə 1.2-də düşdü. Deməli, düz qərar vermişdim.

Tədricən mən bu oyunu öz iş rejimimə çevirdim. Hər səhər saat 9-da kofe, açıram kompüteri, açıram mostbet aviator. Gündəlik plan – 50 manat. Bu planı vuran kimi dayanıram. Professional üçün ən böyük düşmən acgözlükdür. Mən bunu çox yaxşı bilirəm. Hətta yaxın dostum Rüfət soruşur: “Necə edirsən hər gün qazanırsan?” Mən deyirəm: “Mən oynamıram. Mən işləyirəm. İşim isə udmaqdır.”

Ən böyük qazancım təxminən bir ay əvvəl oldu. Həmin gün sistemdə maraqlı bir şey hiss etdim. Əmsallar çox “yumşaq” artırdı. Mən başladım qoymaq 30 manat. 2.1-də çıxdım. 68 manat. Qaynar idi. Yenə 30 manat – 2.4-də çıxdım – 72 manat. Üçüncü raundda risk etdim. 30 manat qoydum, gözlədim 3.8-ə qədər. Həmin an ürək döyüntüsü... Çıxdım. 114 manat. Üç raunda cəmi 5 dəqiqə. Həmin gün 250 manata yaxın qazandım. Amma dayandım. Professional dayanmağı bacarır.

Bu gün mən mostbet aviator -a baxıram və bir həqiqəti deyim: bu oyun çoxlarına uduzdurur, amma günah oyunda deyil. Günah planın olmamağındadır. Mən bilirəm nə istəyirəm. Səhər girirəm, uduram, çıxıram. Axşam ailəmlə çay içirəm. Kazino mənim üçün əyləncə deyil, bu mənim maaşımdır. Və mən bunu heç vaxt dəyişmərəm.

Hər kəsə məsləhətim: “Risk etmə, plan et”. Onda görəcəksən, hətta təyyarə də sənə tərəf uçur.
В начало страницы 
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы писать на форуме, зарегистрируйтесь или авторизуйтесь.